Emile Henry Brood bakvorm groot 38,5 x 16 x 8 Grand Cru

Emile Henry Broodbakvorm kroonvormig Ø 30,5 cm Grand Cru

Emile Henry Broodbakvorm kroonvormig Ø 30,5 cm Grand Cru

Maak indruk op je gasten met deze nieuwe kroonvormige broodbakvorm. Je kunt er je eigen breekbrood, chocolade brioche, quiche en nog veel meer mee maken.
Sonderpreis 49,99 € 41,31 € Regulärer Preis 85,00 €
SKU
HIT598116

Emile Henry Brood bakvorm groot 38,5 x 16 x 8 Grand Cru

Is er iets beters dan de geur van versgebakken brood? Deze broodmaker van Emile Henry is vakkundig ontworpen om keer op keer perfect gebakken broden te garanderen. Gemaakt van keramische oven met hoge weerstand, het is vriezer, oven en magnetronbestendig. Een fantastisch geschenkidee voor een enthousiaste bakker.

Kenmerken:

   •     Materiaal: keramiek
   •     Afmetingen: 38,5 x 16 x 8 cm
   •     Keramische oven met hoge weerstand
   •     Diepvries-, oven- en magnetronbestendig
   •    10 Jaar garantie

Emile Henry's Oven Keramische bakvormen en servies worden sinds 1850 gemaakt in Marcigny Frankrijk van hooggestookte Bourgondische klei. De natuurlijke klei is onovertroffen voor het geleiden en vasthouden van warmte. Emile Henry's Oven Ceramic is gemaakt met een exclusief proces voor het produceren van sterke en duurzame keramische bakvormen en servies voor dagelijks gebruik.

Weerstand tegen mechanische schokken: tijdens dagelijks gebruik zijn er veel mogelijkheden om een ​​gerecht of een stel borden te kloppen. In het bijzonder bestand tegen schokken, wordt ons keramiek zelfs in restaurants gebruikt!

Weerstand tegen temperatuurveranderingen: een schotel of stoofpot moet bestand zijn tegen grote temperatuurschommelingen. Met onze keramiek kunnen onze producten rechtstreeks uit de vriezer naar de hete oven (+ 250 ° C / 500 ° F) worden gebracht.

Weerstand tegen vervagende kleuren: hitte, de vaatwasser of scherpe instrumenten hebben allemaal een verouderingseffect op een product. Onze glazuren zijn bijzonder goed bestand tegen de vaatwasser en de meest agressieve wasmiddelen.

Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Emile Henry Broodbakvorm kroonvormig Ø 30,5 cm Grand Cru
Ihre Bewertung