Outdoorchef Grilborstel

Outdoorchef Grilborstel

Outdoorchef Grilborstel

De Grill borstel "small" heeft een degelijk sterk kunststof handvat en dubbele messing borstels. Op de kop zit een schraper om hardnekkig vuil en resten te verwijderen.
Sonderpreis 9,99 € 8,26 € Regulärer Preis 14,99 €
SKU
OC018078

Outdoorchef Grilborstel

De Grill borstel "small" heeft een degelijk sterk kunststof handvat en dubbele messing borstels. Op de kop zit een schraper om hardnekkig vuil en resten te verwijderen. Een makkelijke manier om ook in kleinere hoeken goed te kunnen schoonmaken. Na gebruik van uw barbecue is het gemakkelijk om de restjes en vetrestanten direct schoon te vegen met een koperenborstel. Als uw rooster nog warm is gaat dit het gemakkelijkst en bent u snel klaar.

Met Outdoorchef wordt iedere culinaire uitdaging een eitje. De intelligente barbecuesystemen en het veelzijdige assortiment aan accessoires maken het barbecueën tot een ongecompliceerde en comfortabele vrijetijdsbelevenis. Met de barbecue van Outdoorchef lukt gewoon alles. Naast het grillen van vlees en vis, behoort het bereiden van pizza’s, ovenschotels en zelfs appeltaart tot de mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils. Er zijn zowel gas-, houtskool- als elektrische barbecues beschikbaar in alle mogelijke maten en modellen en voor de echte liefhebber zijn er zelfs complete buitenkeuken verkrijgbaar.

Weitere Informationen
Gewicht 0,1 kg
Verzinnt Nein
Abmessungen 27,1 x 4,4 cm
Versand Werktags für 12 Uhr bestellt und versendet am gleichen Tag
Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Outdoorchef Grilborstel
Ihre Bewertung