Griekse gesneden oregano 20 gram

Griekse gesneden oregano 20 gram

Griekse gesneden oregano 20 gram

De Griekse oregano wordt als de beste ter wereld beschouwd. De oregano boven het karakteristieke aroma en de smaak die het in het voedsel achterlaat, heeft te veel geneeskrachtige eigenschappen.
€ 1,25 € 1,15
SKU
GO55020-20

Griekse gesneden oregano 20 gram

De oregano is een overblijvend kruid, met een hoogte van 30-80 cm en witte bloemen. Het behoort tot het geslacht van lamivoiplanten. Het is inheems in struiken en graslanden in heel Griekenland en wordt op kleine schaal geteeld. Het gedijt in half-bergachtige koele gebieden en in kalksteenvelden, arm-rijk, droog. Het is een aromatische, medicinale en bijenteelt plant. Etherische olie wordt gebruikt in parfums en farmacopeeën, terwijl het droog is als smaakstof.

De Griekse oregano wordt als de beste ter wereld beschouwd. De oregano boven het karakteristieke aroma en de smaak die het in het voedsel achterlaat, heeft te veel geneeskrachtige eigenschappen. Het is anti-diarrheal, ontstekingsremmend, bacteriedodend. In de vorm van dranken wordt gebruikt voor darmzwakte, slijmoplossend voor hoest, helpt bij hypertensie en atherosclerose. De essentiële olie van oregano (oregano-olie) wordt gebruikt voor de kiespijn. De oregano heeft 12 keer meer antioxiderende werking dan oranje, 30 van de aardappel en 42 van de appel. Het wordt ook gebruikt als kookkruiden en is een belangrijk ingrediënt van het mediterrane dieet.

De oregano wordt geoogst tijdens de bloei van de plant, deze bloemen worden gedroogd in speciale stallen of droogmiddelen en vervolgens ingewreven en gezeefd.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Griekse gesneden oregano 20 gram
Uw waardering