MiTerra Griekse Extra Vergine Olijfolie 5 liter

MiTerra Griekse Extra Vergine Olijfolie 5 liter

MiTerra Griekse Extra Vergine Olijfolie 5 liter

Extra Vergine Olijfolie "MiTerra" wordt geproduceerd van geselecteerde oogst van de "Koroneiki" olijf met een lage zuurgraad
Speciale prijs € 44,99 € 41,28 Normale prijs € 54,99
SKU
GF100-066-0266

MiTerra Griekse Extra Vergine Olijfolie 5 liter

"MiTerra" betekend "Mijn Aarde"…
maar "Mitera" betekend in het grieks ook "Moeder"!

Extra Vergine Olijfolie "MiTerra" wordt geproduceerd van geselecteerde oogst van de "Koroneiki" olijf met een zuurgraad <0.5. Hij is bekend om zijn unieke verse olijf smaak & zijn kenmerkende pittige smaak. Gezond, met een hoge voedsingswaarde & antioxidatieve werking. Het is een eerste klasse extra vergine olijfolie & komt uit de olijf groeven van Heraklion, Kreta. Het is een multi-toegekende superieure categorie olijfolie die direct van de olijven & uitsluitend via mechanische processen verkregen is.

De naam & de decoratie van deze olijfolie verwijst naar "De Rituele Dans van de Godin van Moeder Aarde (1500 B.C.)".

Het is een simpele afbeelding met een hoge symbolische waarde op een kleine kelk die in het Archelogisch Museum van Heraklion staat. Hij is gevonden in Phaistos & hoort bij de Vroege Prepalatiale periode. Hij werd gebruikt als een drinkbeker tijdens plengoffers. Het decor is simpel & volledig schematisch, met drie vrouwelijke figuren in beweging. Het representeert een rituele dans van de Godin van Moeder Aarde in het midden, geflankeerd door twee priesteressen.

Doe jij mee met de "rituele dans"?

Ingrediënten: Extra Vergine Olijfolie uit Koroneiki variëteit (Zuurgraad <0.5)

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MiTerra Griekse Extra Vergine Olijfolie 5 liter
Uw waardering